Партньорствата на Лъвът

Място за дискусии и въпроси свързани с партньорствата и взаимоотношенията

Модератори: Slavi, nal

Лили
Мнения: 2
Регистриран на: съб авг 22, 2015 9:34 pm

Партньорствата на Лъвът

Мнение от Лили » чет сеп 03, 2015 3:56 pm

СЪВМЕСТИМОСТ НА ЛЪВА С ДРУГИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗОДИАКА

ЛЪВ И ОВЕН
Това е несъмнено интересна връзка. И двамата партньори са енергични и жизнени и са им вътрешно присъщи властност и самоувереност. Между тях постоянно ще има борба за лидерство, но те са сходни по стихия и благодарение на това могат взаимно да се разбират с половин дума. Главен противник на щастието в личния живот тук ще бъдат техните амбиции и нежеланието да се признават собствените грешки. Но пък такава двойка живее изпълнен с емоции живот, скуката няма място тук, връзката е пълна със страсти! По успешна би била връзката мъж лъв с жена овен.

ЛЪВ И ТЕЛЕЦ
Тук съвместимостта между двата знака е трудна, ако имат взаимоотношения, трябва и двете страни да работят много върху тях. Проблемът е основно в това, че при общуване между двата знака се проявяват най-лошите, а не най-хубавите им страни. Стават съвсем очевидни както егоистичността на лъва, така и неотстъпчивостта и липсата на гъвкавост на телеца. Шансове за подобряване на отношенията има, ако ги обединява някакъв проект или идея, в рамките на които те си стават помощници и се допълват един друг. Тук е много важно и двете страни да проявяват толерантност, взаимно доверие и уважение.

ЛЪВ И БЛИЗНАЦИ
Много добрата съвместимост на двата знака се основава на факта, че и лъвът и близнакът притежават особена харизма и могат да се похвалят с голям потенциал на жизнена сила и нестихваща енергия. Могат заедно успешно да подхождат към големи жизнени цели, да определят добре приоритетите си, мъжествено да се борят с препятствията заедно и да посрещат трудностите с усмивка на лице. Такава двойка е успешна независимо от характера на взаимоотношенията, тя не е създадена за спокоен, рутинен живот – заедно, винаги ще им бъде весело и интересно. Такава връзка може да бъде съхранена в продължение на целия живот, ако двете страни са увлечени един от друг и не губят интерес от съвместна дейност.
ПРИ МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА БЛИЗНАЦИ – лидерът ще бъде лъвицата. При мъж лъв и жена близнаци се получава много интересно и красиво начало на връзката. Има предпоставки за усложнения, но като цяло е добър съюз.
Това е много добра комбинация за делови партньори.

ЛЪВ И РАК
Тази връзка е много сложна. Двете страни са различни като Слънцето и Луната, всеки от тях жевее в свой свят. Даже и в началото връзката да потръгне прекрасно, основана на многообещаващи интимни отношения, задължително идва време, когато индивидуалността на всеки се проявява с пълна сила. Единствено в сексуалните отношения двата знака магат да се чувстват добре.

ЛЪВ И ЛЪВ
Отношенията между два лъва не са никак лесни, поради фактът че характерът им съвсем не е прост. И двете страни имат желание да доминират и подчинят своята половинка. Ако двете страни имат благоразумието да прекратят тези безплодни опити и изпитват достатъчно любов един към друг, то те могат да достигнат до пълно взаимно разбиране! Където се появи такава двойка, неизменно цари оживление. Такава ефектна двойка, никога не остава незабелязана в обществото.
Като делово общуване комбинацията също е трудна. Много шум – малко резултати

ЛЪВ И ДЕВА
За да бъдат заедно лъвът и девата трябва абсолютно да се откажат от опитите си да се прекрояват един друг. Защото и двата знака слабо подлежат на корекция. Девата не обича прекомерната активностт на лъва, неговата капризност и бързата смяна на желанията. А лъвът отказва да приеме свръхакуратността и педантизма на девата.
ПРИ МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА ДЕВА са налице съвършенно различни хора, които могат обаче да създадат достатъчно устойчива връзка, ако жената дева дарява мъжът лъв с любов и искрено възхищение и с готовност му става вярна помощница.
МЪЖ ДЕВА И ЖЕНА ЛЪВ – това са толкова противоречиви натури, че даже и при най-добро развитие на нещата във връзката има огромни проблеми.

ЛЪВ И ВЕЗНИ
Очаквайте следващият път:)

Slavi
Мнения: 121
Регистриран на: чет авг 20, 2015 11:15 am

Re: Партньорствата на Лъвът

Мнение от Slavi » пет сеп 04, 2015 10:00 pm

Ето една двойка ЛЪВ-ОВЕН
Робърт де Ниро и втората му съпруга Грейс Хайтауър
17 August 1943 at 03:00 (= 03:00 AM ) April 7, 1955
Brooklyn (Kings County), New York, 40n38, 73w56
картата на Робърт де Ниро : http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJw9Tk0LgjAY_jVBwStsbqY13kMf0CHwUER0nDh0mFvoxvDftxF0e3i-gx405qIbUVJhWjyrVU5qPVm42UZNDkagJVRAd5wBYXtCoOcBOhmAwHGydngvJkbWV226OYKT9cYtG6hfiX3cN1CyUGyBE8Mq8MALyHJexB4iZNsYOSr8TUX_fz1JrXQKaRmZg-_8nPT0QjRu-cTLo-tRuiD6ecGMimlG-rx8AcEYPaQ
Прикачени файлове
Synasria-Leo.jpg
Synasria-Leo.jpg (48.27 KиБ) Видяна 7918 пъти

Slavi
Мнения: 121
Регистриран на: чет авг 20, 2015 11:15 am

Re: Партньорствата на Лъвът

Мнение от Slavi » пет сеп 04, 2015 10:10 pm

Ако на някой му е интересно под кой слънчев знак е родена първата съпругана де Ниро
Diahnne Abbott (born January 1, 1945)
имат 12 годишен брак
Прикачени файлове
diahnne-abbott-07.jpg
diahnne-abbott-07.jpg (20.77 KиБ) Видяна 7917 пъти

Отговори

Върни се в “Партньорска астрология (Синастрия)”