Партньорствата на Лъвът 2

Място за дискусии и въпроси свързани с партньорствата и взаимоотношенията

Модератори: Slavi, nal

Лили
Мнения: 2
Регистриран на: съб авг 22, 2015 9:34 pm

Партньорствата на Лъвът 2

Мнение от Лили » пет сеп 04, 2015 12:55 pm

ЛЪВ И ВЕЗНИ
Това съчетание се характеризира с висока съвместимост. Като характери двата знака изобщо не са сходни, но успяват да изградят връзка, защото са си прекрасно допълнение. Дружелюбните и позтивни везни оказват умиротворяващо въздействие върху лъва с неговата природна агресивност. А везните от своя страна, благодарение на лъва проявяват по-ярко природно заложените си творчески наклонности. Лъвът вдъхва повече самоувереност на везната.
Двата знака се чувстват добре заедно и защото обичат активното светско общуване и се стремят към добра материална обезпеченост.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА ВЕЗНА – това е една много удачна комбинация за семеен живот.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ ВЕЗНИ – тук инициативата е в ръцете на лъвицата. Мъжът везни, който по възможност избягва взимането на отговорни решения е готов да отстъпи лидерската позиция в двойката и енергичността на партньорката му не го смущава. В същото време той е готов да я обгрижва и обгражда с внимание. Тук природния финес на мъжа везна омекотява взаимоотношенията. И тук естествено са необходими компромиси, иначе двойката няма да се справи е конфликтите.
В делови план – всеки колектив би спечелил от такава комбинация между лъв и везна. От тях се получават също и много добри приятели, които с удоволсвие прекарват времето си заедно. Могат да съхранят приятелството си дълги години.

ЛЪВ И СКОРПИОН
Представителите и на двата знака са с присъща за тях амбициозност и напористост, имат силна воля, сходни жизнени ориентири и стремежи. Между тях биха могли да се получат доста добри отношения, ако и у двата знака нямаше толкова силно изявен стремеж към лидерство. Именно това е основната причина за разногласията и конфликтите.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА СКОРПИОН- тук и двамата в двойката са хора страстни, стремящи се към нетревиялни впечатления, обичат приключенията и могат да бъдат не просто мъж и жена е единомишленици – но при условие, че в един момент няма със същата страстност да застанат един срещу друг в борба за власт.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ СКОРПИОН – когато се осъществи такава среща в миг и двете страни разбират, че им предстои вълнуващо приключение, което може да продължи цял живот. И на двата партньора са присъщи силен дух, силна воля и обединени те стават практически неуязвими пред лицето на опасностите, идващи отвън. Но разбира се по-сташните заплахи са винаги отвътре. Тяхната страст и сила стават фактори за противоборство. Навярно лъвицата ще се постарае да установи контрол над мъжа скорпион, което пък озобщо не съвпада с неговите жизнени планове и представите му за идеално семейство.
Лъв и скорпион рядко стават приятели, но изпитват един към друг взаимно уважение. Обичайно лъвът не във възторг от подозрителността на скорпиона, а скорпионът от своя страна не е съгласен с това че лъвът не винаги е готов да отиде до край. Те по-скоро са конкуренти, а не приятели.

ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ .
Трябва да се каже, че в такава двойка, съвместимостта е просто идеална. Въпреки, че и на двата знака им е сложно да отстъпват един на друг. Шансовете за взаимно щастие се повишават и от незлопаметността и от готовнастта им да прощават.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА СТРЕЛЕЦ – на тази двойка няма да и е трудно да се приспособи в бита, защото и двамата имат сходни вкусове и принципи. И двете страни се равнодушни към дреболиите, за които се захващат много други представители на зодиака. Те просто не обръщат внимание на много второстепенни(за техните разбирания) неща, което им помага да се пропуснат главното. Тази двойка обикновенно учудва обкръжаващите ги с голямата свобода, която си дават един на друг.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ СТРЕЛЕЦ – едно от най-подходящите съчетания и за двата знака. Между тях може да се получи такава любов, за каквата четем в романите. Тази връзка може да се окаже сполучлива в много отношения. Врагове на тази връзка биха били рутината и скуката.

ЛЪВ И КОЗИРОГ
Тук има прекалено много различия за комфортен съвместен живот. Лъвът живее с чувства и емоции, козирогът е стриктен и сдържан. Козирогът не обича да привлича излишно внимание, а на лъвът му е нужна публика.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА КОЗИРОГ- тази връзка е странно съчетание и по-скоро прилича на делово споразумение. Жената козирог доста трудно се поддава на обаянието на кавалерът лъв.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ КОЗИРОГ – мъжът козирог много често е привлечен от жената лъв от пръв поглед, от нейната напористост, вътрешна сила и красота. Но пътят към щастието на тази двойка е дълъг и трънлив. На практика те имат противоположни възгледи за живота.
ЛЪВ И ВОДОЛЕЙ
Те са много различни в психологически отношение. Лъвът е емоционален и горещ, а водолеят е много енергичен, но повърхностен. Това са два противоположни знака, у единият има това, което не достига на другият, но другият знак никак не е съгласен с това че му ликсва нещо.
Може би по-добрият варант на връзка е ако мъжът е лъв, а жената водолей.

ЛЪВ И РИБИ
В Зодиака рядко се среща толкова несъвместима двойка. Това е по-сложна връзка за лъва, като представителите на рибите отлично се приспособяват към потребностите на лъва и даже успяват да го манипулират. На на лъва не му стигат сили и търпение да поддържа такива отношения дълго време.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА РИБИ – първоначално мъжът лъв е впечатлен от душевната ранимост и загадъчност на тази жена. Тя пробужда в него инстинкта му да я защитава. Но жената риба има нужда от постоянна поддръжка, неприкъсната трябва да се чувства обичана, но егоистично настроеният лъв е съсредоточен главно върху собствената си особа.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ РИБИ – това съжителство не е празник, а по-скоро възпитание на характерите и на двамата. Двойката живее в различен ритъм. В началният етап на връзката те са доста привлекателни един за друг, но по нататък щастливото време на взаимна страст се сменя със спорове и отчуждение.
Мъжът риби има сложен вътрешен свят и за откритата пряма лъвица не е лесно да достигне до него.
Ако риба и лъв се озоват в работен екип ще мине доста време докато се научат малко от малко да се разбират! Въобще тези хора имат твърде малко пресечни точки на интереси и характери.
Може би само някакъв вид съвместно творчество може да обедини лъвът и рибата.

Отговори

Върни се в “Партньорска астрология (Синастрия)”