ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак ЛЪВ"

изнесена на 31.07.2015 година

пред аудиторията на астро-център "Астрология за всеки"

Автор: Лиляна Иванова-Миндова

......... С навлизането на слънцето в знака на Лъв, ние попадаме в стихията на огъня в нейното най-ярко проявление. Управител на лъвът е слънцето, главното светило в астрологичната система. Стихията огън в Лъв е стабилна и хората родени под знака на лъва са надарени със способността на властват и управляват, проявявайки най-добрите и висши качества.

Лъв е бил Александър Македонски, Юлий Цезар, Ханибал, Наполеон. По принцип лъвовете не предприемат активни действия за достигане до власт, защото като правило тези функции са им дадени изначално. Лъвовете са главните господари на света............

Имат силата да увличат другите след себе си. Притежават сила, мощ и постоянство, което естествено ги води към власт. Умеят да ръководят и да властват благодарение на вродените си – воля, сила, енергия и смелост и не на последно място ораторски способности. При лъвът желанието да командва и властва е комбинирано по най-добрият начин с умението да прощава и  с благородство.

Лъвовете притежават и любов към спорта, изкуствата, обучението и образованието

.........Лъвовете винаги жадуват за велики дела, те са широко скроени и щедри души. Но, ако животът не се е стекъл така, че не им дава възможност да проявяват творческите си способности и широката си душа, то у тях се развива комплекс за непълноценност.

Друг проблем на лъвовете е поддаването на нисшите качества на Слънцето като тщеславие и горделивост !

...........Лъвът е доста честолюбив, но това му носи полза само тогава, когато честолюбието не е прекалено голямо. Мнението на обкръжаващите хора се оказва доста значимо за лъва, защото той много болезнено приема критиката. Но пък и умее да се вслушва в съветите на по-опитни и мъдри хора.

 Лъвът е човек на крайностите- приема с максимализъм както своите победи, така и своите неуспехи. Винаги се стреми към съвършенство и не търпи прегради по пътя си.

                           

За партньорствата на Лъв можете да прочетете ТУК на Форума

 

Можете да изтеглете цялата лекция в pdf формат като кликнете тук

 

Програмата на месечните открити лекции-дискусии можете да намерите на сайта. Заповядайте!


Други публикации:

ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак ТЕЛЕЦ"

       

ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Лъв"

 

 ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Водолей"

 

  ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Везни"

 

Фази на ЛУНАТА

 

................  Всички публикации