ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак ДЕВА"

изнесена на 29/08/2015 година

пред аудиторията на астрологичен център "Астрология за всеки"

Автор: НАТАЛИЯ КОЛЕВА

....

Детето Дева е будно и пъргаво, макар и същевременно по-мирно и спокойно от другите деца – противоречие, загатващо за една бъдеща личност, която ще обича да утешава хората, но същевременно ще бъде и лесно раздразнителна.

Взискателността на Девата по отношение на храната се проявява отрано. Като оставим настрана факта, че са крайно придирчиви към яденето и че от време на време имат проблеми с храносмилането, децата Дева са лесни за отглеждане, почти без конфликти и дрязги. Дори и като съвсем малки тези деца обичат реда и грижливо подреждат играчките си след игра.

....

Тези деца трябва да имат котенце или птиче, за да научат постепенно и кротко, уроците на любовта, грижейки се за безпомощните същества. Не се тревожете, че може да го разглезите или да му внушите прекалено много илюзии. Детето Дева е направено от по-твърд материал, отколкото си мислите.

....

ЖЕНАТА ДЕВА

Те са най-разумните момичета в зодиака- понякога заядливо-дребнави и малко студени, но всъщност чувствата им са не по-малко силни от тези на всяка друга жена. Просто жената Дева успява да  си контролира чувствата, те са постоянни. Жената Дева е истинска дама и очаква да се държат с нея подобаващо. Но трябва да се внимава с нея, тя е и умела флиртаджийка- толкова умела, че може и да не усетите как нещо Ви се е случило.

.....

МЪЖЪТ ДЕВА

Мъжът Дева има остър ум и е живата гаранция за финансова стабилност - той обича и умее да пести пари, но в същото време не е скъперник. Никога няма да започне да се 'стиска, ако става дума за разумно похарчени пари. Избирайки този мъж, то Вие избирате стабилност, надеждност и сигурност в бъдещето, но не и романтика.

....

Мъжът Дева е изключително придирчив в избора си на приятели и много рядко бърка. А ако все пак се случи подобно недоразумение, то е само веднъж. Девата никога не прави една и съща грешка два пъти. Мъжът Дева е уверен, че всички останали трябва да постъпват съгласно неговите очаквания и именно заради това е прекалено критичен. Той просто не може да премълчи, става ли дума за чужди недостатъци.

МЕРКУРИЙ В ДЕВА

Методичен ум

Изострени способности към съсредоточаване. Умение да схваща детайли и подробности, да провежда щателно и всестранно изследване. Умение да убеждава. Мисленето е методично и детайлно, чувство за ред и организираност. Способности в математиката и техниката.При негативно развитие – язвителност, не доброжелателност и ограниченост на възгледите.Неумение да отдели главното от второстепенното.

....

Може да изтеглите цялата лекция в pdf формат като кликнете ТУК.


Други публикации:

ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак ТЕЛЕЦ"

       

ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Лъв"

 

 ЛЕКЦИЯ на тема   ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Водолей"

 

  ЛЕКЦИЯ на тема "Зодиакален знак Везни"

Фази на ЛУНАТА

 

................  Всички публикации