Юпитер в Козирог

Юпитер в знака на Козирог
от 2.12.2019 20:20:15 до 19.12.2020 15:07:11

В знака на Козирог, Юпитер е в падение. Засилват се комплексите на Юпитер. В крайна форма деспотизъм, жестокост, безжалостно потискане на инакомислещите, стремеж да се обединят всички в единна система с твърд контрол. Специфичното е, че те винаги са най-отпред, взимат най-активно участие в разрушението и унищожението. Склонни са към неутолима алчност, правят запаси навсякъде и от всичко. В позитивна проява дава човек , аскет, алтруист, със силно чувство на дълг, готов да се жертва за висша идея. Винаги има висша социална или обществена идея към която се движи с голям устрем.
Възгледите – изпитани и доказали се във времето, по консервативни и класически. Може да стане безжалостен и безсърдечен. Или фанатик, който не иска нищо за себе си, само да се реализира идеята му.
 Стремежи – да се себереализира и да получи слава, понякога на всяка цена. Да запази общоприетите закони и правила.
Харесва – науката, бизнеса, политиката и юриспруденцията. Концентрацията върху проблема, темата, за да постигне максимума.
През тази година трябва да се проявява дисциплина и отговорност за всяка мисъл, за всяко деяние, за социалната си позиция. В  знака на Козирог Юпитер изисква ясна и точна система, алтруизъм и аскетизъм, точност и последователност в социалната и религиозната позиция, стремеж към високи цели, на които да се отдадеш напълно.

Сподели публикацията в
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *