Юпитер в Стрелец

Време е да излезем отвъд това, което вече е познато.
Време е да оставим това, което ни ограничава, независимо дали е работа, взаимоотношения, вярвания, интереси. Такова желание за промяна и свобода може да изглежда безотговорно, но е необходимо за растеж и развитие.
В астрологията Юпитер се смята за „Великият благодетел“. Той олицетворява успеха и признанието, нарастването и разширяването на границите, придобиването на популярност и богатство. Обаче преминавайки през различни знаци на зодиака, Юпитер се оцветява в съответните черти на знака, така че силата и конструктивността на неговата проява ще бъдат различни. Юпитер дава на знака, през който преминава, късмет и разширяване на сферите на неговото влияние влияние.

Какво можем да очакваме от преминаването на Юпитер през знака на Стрелец?
Този транзит ще продължи от 8 ноември 2018 г. до 2 декември 2019 г. и тъй като Юпитер увеличава всичко, тук той ще разшири сферите на влияние на знака на Стрелец. И това включва висшето образование, религията, пътуванията, всички зад граница, рекламата. Така че Юпитер вероятно ще помогне да се увеличат контактите между държавите и да се улесни получаването на визи в някои от страните. Пътуването в чужбина може да бъде много успешно, може да доведе до факта, че човек иска да емигрира и да започне работа някъде в чужбина. Юпитер също така подкрепя издателствата и широкото разпространение на всякаква информация.

Кой има късмет в периода на Юпитер в Стрелец?
Транзитът на Юпитер на Стрелец ще бъде добър момент за хората със Слънце в елемента Огън: Овен, Лъв и разбира се Стрелец. Тези хора за известно време ще имат шанс да станат по-влиятелни и авторитетни, а също и да намерят покровители, които ще отворят нови пътища в живота си. Такъв транзит е съпроводен от оптимизъм и повишено самочуствието. За слънчевите Везни и Водолей транзитът на Юпитер по знака на Стрелец също може да бъде добър период за укрепване на самочувствието и разширяване на хоризонтите.

На кой няма да му върви в периода на Юпитер в Стрелец?
Но тези със Слънцето в знаците на Риби, Близнаци и Дева могат да почувстват напрегнатото въздействие на Юпитер. Те могат да изготвят много планове, но през следващите месеци няма да е възможно да изпълнят всички планове. При такъв транзит ще бъде особено трудно за Девите и Близнаците, тъй като те постоянно ще се спъват на „съветници“, които постоянно ще ги учат как да живеят живота си. И трите знака са подложени на триене с властите, конфликти с хора с различна вяра или националност.

Сподели публикацията в
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *