Курс „Класическа астрология“ за начинаещи

Здравейте, Почитатели на астрологията!

Астрологичен център „Астрология за всеки“ организира курс „Класическа астрология“ за начинаещи . Обучението стартира от 29 септември и 3 октомври 2020 година според групата, която изберете. Обучението се предлага в редовна присъствена форма и онлайн. Курсът е разделен на четири отделни модула, всеки с продължителност 5-8 седмици.

Курсът ви дава възможност да се запознаете с основите на класическата астрология. В него са застъпени основните елементи на древната наука. Това ще ви помогне да изградите ясна и стабилна основа върху, която да надграждате. В курса акцентираме на възможността за активен контакт на лектора с курсиста. За целта броят на слушателите в групите е ограничен до 7 човека. Така всеки може да получи персонално внимание. Лекторът поддържа индивидуален ритъм на всяка група.

В този курс ще създадете социални контакти с хора, които споделят вашия задълбочен интерес към астрологията. Всеки, завършил успешно курса по класическа астрология, има възможност да надгражда своите практически умения в груповите ни астрологични практики.
„Астрология за всеки“ е мястото, където споделяме астрологични знания и мнения. 

За всички въпроси, които възникнат може да се свържете с нас на телефон 0879 33 06 16 или чрез формата ни за контакти тук

Сподели публикацията в
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *