Уран в Телец 2019-2026

от 6.03.2019 до 26.04.2026

Уран не е съвместим с Телец. Уран е електрически, шокиращ, непредсказуем. Телецът е предсказуем, безопасен, познат.

“Бъдете подготвени или изненадани”

“Бъдете подготвени или изненадани”

Уран създава хаос. Той ще раздвижи финансовата област в глобален мащаб, което може да повлияе на финансите.
За всеки от нас това ще бъде период на определена финансова трансформация, която ще засегне различни аспекти на нашия живот: банкови карти, сметки, данъци, пенсионни начисления, плащания по заеми и доходи от акции. Разбира се, това ще засегне и сектора на недвижимите имоти, в който също чакаме всякакви изненади и шокове.
Уран се опитва да ни освободи от всичко, което ни дърпа назад и ни забавя (Уран = Свобода). Но понякога начинът на неговото действие може да ни шокира, а промените, които се случват, ако не сме готови за тях, ще се възприемат много негативно. Въпреки това, Уран ни прочиства пътя към по-добро.
И ако дори в момента ни се струва, че това не е така, след известно време, поглеждайки назад, ще разберем, че това наистина са положителни промени.

Историческа справка

В Съединените щати са се случили интересни събития при последното влизане на Уран в Телец:
– девалвацията на долара с 41% през 1934 г. и
– реформата на Федералния резерв през 1934-1935.
– приети са закони за регулиране на дейността на фондовите борси с цел рационализиране на борсовата търговия и предотвратяване на спекулациите на борсата.
– С закон от 1935 са въведени доста строги регулаторни мерки за холдинговите дружества.

По това време пазарът на единната валута е унищожен и принципите на световната парична система не се спазват. Валутните ограничения налагат както воюващите, така и неутралните държави. Официалните обменни курсове, въпреки инфлацията, са фиксирани и поради това губят регулаторната си роля в икономическите отношения.
Налице е ново увеличение на ролята на златото като световни пари, тъй като във военно време стратегическите и оскъдни стоки могат да бъдат закупени само за злато, което довежда до изчерпване на златните резерви на страните, които активно купуват оръжие и храна, и натрупването им от страните износителки, предимно от САЩ. Процъфтява валутно-
финансови измами.

Сподели публикацията в
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *