Настройка и работа с Zet 9 Lite

Инсталиране на безплатния астрологичен софтуер Zet 9 Lite

ZET 9 Lite– това е универсална астрологична програма. Тя е мощен инструмент за професионални астролози, лесен за проучване и удобен за работа и от начинаещи астролози, любители на астрологията и астрономията.
Особеност Астропроцесора ZET – това е интерактивна графика, гъвкавост в настройката на функционалностите за най-различни изисквания на потребителите. Програмата предлага висока точност на астрономически изчисления, мощен блок за автоматични интерпретации на хороскопа с огромна библиотека астрологични текстове. Тя постоянно е допълвана от съобщения на потребителите. Астрологичния софтуер Zet 9 Lite е безплатен и е достъпен на сайта на създаля му. Може да го свалите и инсталирате на един от двта езика :

  • на английски ТУК или
  • на руски – ТУК.
Сваляне и инсталиране на Zet 9 Lite

Настройка за работа на Zet 9 Lite

Прозорецът „Настройка на картата“ е предназначен за настройка на режимите на изчисляване и показване на наталната карта и други данни. За да отворите прозореца, щракнете с десния бутон на мишката в полето на наталната карта или кликнете върху бутона „Настройки“ на лентата с инструменти и изберете съответния елемент от менюто.

Допълнителни видео инструкции за работа и настройка с астрологичния софтуеър Zet 9 може да намерите в нашия Уou Тube канал Астрология за всеки.

Сподели публикацията в

1 thought on “Настройка и работа с Zet 9 Lite”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *