Лектор

Славчо Митрев

Астролог, лектор по астрология, изследовател, основател на „Астрология за всеки“. С астрология се занимава от 1998 година. От 2007 година провежда курсове и семинари.

Интересът ми към астрологията бе провокиран от моя приятел, астрологът Иван Иванов, през 1995 година с една прогноза за професионалната ми ориентация. Той бе човекът, който ме въведе в науката Астрология като ме включи в групата си за изучаване на астрология. По-късно д-р Светла Балтова също повлия върху формирането на основата ми на древната наука за четене на посланията на звездите. Привърженик съм на по-рационалния и структуриран подход към астрологията.

Сега, когато имам отговорната задача аз да въвеждам други хора в астрологията, се водя от древната китайска мъдрост: „Добрият учител остава ученик за цял живот“. Надям се да успея да се справя с тази отговорна задача.

Като астролог съм с голям респект към известните астролози Алан Лео, Сефариал, Павел Глоба, Шестопалов, С. Вронски, М. Левин. И разбира се да не пропусна „титаните“ Уилям Лили и Морен дьо Вилфранш. Може да се каже, че съм техен ученик, защото изучавам основно техните трудове.

Сподели публикацията в