Често задавани въпроси

КАКВО Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША В КУРСОВЕТЕ НА „АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ“ ?

За да се запишете в център „Астрология за всеки“, нямате нужда от специални знания. Основните изисквания към кандидата са интерес към астрологията и желание да учи.  Не е необходимо да имате специално образование, добре дошли са добри математически познания, но не са задължителни. Обучава ли сме студенти от 16 до 63 години, с висше образование и без висше образование, живеещи в Пловдив и в други градове на България и Европа.

ИМА ЛИ УЧЕБНИЦИ В „АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ“?

В „Астрология за всеки“ всеки студент получава комплект от лекции и работна тетрадка. Всеки курс има свой набор наръчници за обучение. Препоръчваме и списък с литература, която ще му бъде подходящо допълнение към лекциите в курсовете на астрологичен център „Астрология за всеки“ .

КАКВА АСТРОЛОГИЧНА ПРОГРАМА ДА СИ ИНСТАЛИРАМ?

Ние не задължаваме студентите да работят по някаква конкретна програма и имат свобода на избор. В „Астрология за всеки“ ползваме основно астрологичният софтуер Zet 9. Той е свободен за ползване.

МОГА ЛИ ДА СЕ ОБУЧАВАМ АКО ЖИВЕЯ ИЗВЪН ГРАД ПЛОВДИВ?

Имаме практика с курсисти извън град Пловдив. Ако не живеете в Пловдив можете да участвате в обучителните курсове на центъра чрез програмата Skype. Желателно е курсиста да има поне едно присътвие на място в центъра за получаване на учебните материали, и за да има „жив контакт“ с лектора.

Сподели публикацията в
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *