Обучение

КАКВО Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША В КУРСОВЕТЕ НА „АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ“ ?

За да се запишете в курс на център „Астрология за всеки“ нямате нужда от специални знания. Основните изисквания към кандидата са интерес към астрологията и желание да учи.  Не е необходимо да имате специално образование. Добре дошли са добри математически познания, но не са задължителни. Обучавали сме студенти от 16 до 63 години, с висше образование и без висше образование, живеещи в Пловдив и в други градове на България и Европа.

КАК ДА СЕ ЗАПИША В КУРС НА „АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ“?

Първо изберете подходящата група за вас: делнична или съботна. След това остава да попълните въпросник и да платите за първото ниво на обучение.

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ЛЕКЦИИТЕ  В „АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ“?

Часовете се провеждат в офиса на „Астрология за всеки“ веднъж (за съботна група) или два пъти седмично. Всяка група има собствен график. Студентите в делничните групи учат 2 пъти седмично, в продължение на два часа. Курсистите от съботната група учат веднъж седмично, но ударно – 4,5 часа (с почивка за обяд). Курсовете се водят от опитен астролог. Обучението протича по програмата на АЦ „Астрология за всеки“ В края на всеки курс се прави проверка на знанията под формата на тестове.

КОГА ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ НАБОР ?

От 1 юли откриваме следващия набор от студенти за курса по „Класическа астрология“ за начинещи. Обучението започва през октомври, на растяща луна, но и сега можете да се свържете с нас за допълнителна информация и ранно записване.

Курсовете по „Хорарна астрология“, „Синастрия“ и „Рекрификация“ са по кратки и се организират при събиране на група. Ако имате интерес можете да се свържете с нас сега.

Сподели публикацията в