Обучение

КАКВО Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА СЕ ЗАПИША В КУРСОВЕТЕ НА „АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ“ ?

За да се запишете в курс на център „Астрология за всеки“ нямате нужда от специални знания. Основните изисквания към кандидата са интерес към астрологията и желание да учи.  Не е необходимо да имате специално образование. Добре дошли са добри математически познания, но не са задължителни. Обучавали сме студенти от 16 до 63 години, с висше образование и без висше образование, живеещи в Пловдив и в други градове на България и света.

КАК ДА СЕ ЗАПИША В КУРС НА „АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ“?

Първо решете дали сте готови и можете да отделята 90 минути на седмица за курса. След това изберете подходящата група за вас: делнична или съботна. И накрая се свържете с нас по телефона (или попълните контактен форма в сайта) и да платите за първото ниво на обучение.

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ЛЕКЦИИТЕ  В „АСТРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ“?

Часовете се провеждат онлайн веднъж седмично по 90 минути. Всяка група има собствен график. Курсовете се водят от опитен астролог. Обучението протича по програмата на клуб „Астрология за всеки“ В края на всеки курс се прави проверка на знанията под формата на тестове и се издава Грамота за преминат курс на обучение в клуба.

КОГА ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ НАБОР ?

От 1 юли, по традиция, откриваме следващия набор от студенти за курса по „Класическа астрология“ за начинещи. Обучението започва през октомври, на растяща луна, но и сега можете да се свържете с нас за допълнителна информация и ранно записване.

Курсовете по „Хорарна астрология“, „Синастрия“ и „Рекрификация“ са по кратки и се организират при събиране на група. Ако имате интерес можете да се свържете с нас сега.

Сподели публикацията в