Партньорствата на Лъвът с другите знаци

ЛЪВ И ОВЕН
Това е несъмнено интересна връзка. И двамата партньори са енергични и жизнени и са им вътрешно присъщи властност и самоувереност. Между тях постоянно ще има борба за лидерство, но те са сходни по стихия и благодарение на това могат взаимно да се разбират с половин дума. Главен противник на щастието в личния живот тук ще бъдат техните амбиции и нежеланието да се признават собствените грешки. Но такава двойка живее изпълнен с емоции живот, скуката няма място тук, връзката е пълна със страсти! По успешна би била връзката мъж Лъв с жена Овен.

ЛЪВ И ТЕЛЕЦ
Тук съвместимостта между двата знака е трудна, ако имат взаимоотношения, трябва и двете страни да работят много върху тях. Проблемът е основно в това, че при общуване между двата знака се проявяват най-лошите, а не най-хубавите им страни. Стават съвсем очевидни както егоистичността на Лъва, така и неотстъпчивостта и липсата на гъвкавост на Телеца. Шансове за подобряване на отношенията има, ако ги обединява някакъв проект или идея, в рамките на които те си стават помощници и се допълват един друг. Тук е много важно и двете страни да проявяват толерантност, взаимно доверие и уважение.

ЛЪВ И БЛИЗНАЦИ
Много добрата съвместимост на двата знака се основава на факта, че и Лъвът и Близнакът притежават особена харизма и могат да се похвалят с голям потенциал на жизнена сила и нестихваща енергия. Могат заедно успешно да подхождат към големи жизнени цели, да определят добре приоритетите си, мъжествено да се борят с препятствията заедно и да посрещат трудностите с усмивка на лице. Такава двойка е успешна независимо от характера на взаимоотношенията, тя не е създадена за спокоен, рутинен живот – заедно, винаги ще им бъде весело и интересно. Такава връзка може да бъде съхранена в продължение на целия живот, ако двете страни са увлечени един от друг и не губят интерес от съвместна дейност.
ПРИ МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА БЛИЗНАЦИ – лидер ще бъде Лъвът. При мъж Лъв и жена Близнаци се получава много интересно и красиво начало на връзката. Има предпоставки за усложнения, но като цяло е добър съюз. Това е много добра комбинация за делови партньори.

ЛЪВ И РАК
Тази връзка е много сложна. Двете страни са различни колкото Слънцето и Луната. Всеки от тях жевее в свой свят. Дори в началото връзката да потръгне прекрасно, основана на многообещаващи интимни отношения, задължително ще дойде време, когато индивидуалността на всеки ще се прояви с пълна сила. Единствено в сексуалните отношения двата знака магат да се чувстват добре.

ЛЪВ И ЛЪВ
Отношенията между два Лъва не са никак лесни, поради факта, че характерът им съвсем не е прост. И двете страни имат желание да доминират и подчиняват своята половинка. Ако двете страни имат благоразумието да прекратят тези безплодни опити и изпитват достатъчно любов един към друг, то те могат да достигнат до пълно взаимно разбиране! Където се появи такава двойка, неизменно цари оживление. Такава ефектна двойка, никога не остава незабелязана в обществото.
Като делово общуване комбинацията също е трудна. Много шум – малко резултати.

ЛЪВ И ДЕВА
За да бъдат заедно Лъвът и Девата трябва абсолютно да се откажат от опитите си да се прекрояват един друг. Защото и двата знака слабо подлежат на корекция. Девата не обича прекомерната активностт на Лъва, неговата капризност и бързата смяна на желанията. А Лъвът отказва да приеме свръхакуратността и педантизма на Девата.
ПРИ МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА ДЕВА са налице съвършенно различни хора, които могат обаче да създадат достатъчно устойчива връзка, ако жената Дева дарява мъжът Лъв с любов и искрено възхищение и с готовност му става вярна помощница.
МЪЖ ДЕВА И ЖЕНА ЛЪВ – това са толкова противоречиви натури, че даже и при най-добро развитие на нещата във връзката има огромни проблеми.

ЛЪВ И ВЕЗНИ
Това съчетание се характеризира с висока съвместимост. Като характери двата знака изобщо не са сходни, но успяват да изградят връзка, защото са си прекрасно допълнение. Дружелюбните и позтивни Везни оказват умиротворяващо въздействие върху Лъва с неговата природна агресивност. А Везните от своя страна, благодарение на Лъва проявяват по-ярко природно заложените си творчески наклонности. Лъвът вдъхва повече самоувереност на Везната.
Двата знака се чувстват добре заедно защото обичат активното светско общуване и се стремят към добра материална обезпеченост.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА ВЕЗНА – това е една много удачна комбинация за семеен живот.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ ВЕЗНИ – тук инициативата е в ръцете на Лъвицата. Мъжът Везни, който по възможност избягва взимането на отговорни решения е готов да отстъпи лидерската позиция в двойката и енергичността на партньорката му не го смущава. В същото време той е готов да я обгрижва и обгражда с внимание. Тук природния финес на мъжа Везна омекотява взаимоотношенията. Естествено и тук са необходими компромиси, иначе двойката няма да се справи с конфликтите.
В делови план – всеки колектив би спечелил от такава комбинация между Лъв и Везна. От тях се получават също и много добри приятели, които с удоволствие прекарват времето си заедно. Могат да съхранят приятелството си дълги години.

ЛЪВ И СКОРПИОН
Представителите и на двата знака са с присъща за тях амбициозност и напористост, имат силна воля, сходни жизнени ориентири и стремежи. Между тях биха могли да се получат доста добри отношения, ако и у двата знака нямаше толкова силно изявен стремеж към лидерство. Именно това е основната причина за разногласията и конфликтите.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА СКОРПИОН- тук и двамата в двойката са хора страстни, стремящи се към нетривиялни отношения, обичат приключенията и могат да бъдат не просто мъж и жена, а единомишленици – но при условие, че в един момент няма със същата страстност да застанат един срещу друг в борба за власт.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ СКОРПИОН – когато се осъществи такава среща в миг и двете страни разбират, че им предстои вълнуващо приключение, което може да продължи цял живот. И на двамата партньори са присъщи силен дух, силна воля и обединени те стават практически неуязвими пред лицето на опасностите, идващи отвън. Но разбира се по-страшните заплахи са винаги отвътре. Тяхната страст и сила стават фактори за противоборство. Навярно Лъвицата ще се постарае да установи контрол над мъжа Скорпион, което не съвпада с неговите жизнени планове и представите му за идеално семейство.
Лъв и Скорпион рядко стават приятели, но изпитват един към друг взаимно уважение. Обичайно Лъвът не е във възторг от подозрителността на Скорпиона, а Скорпионът от своя страна не е съгласен с това, че Лъвът не винаги е готов да отиде до край. Те по-скоро са конкуренти, а не приятели.

ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ .
Трябва да се каже, че в такава двойка, съвместимостта е просто идеална. Въпреки, че и на двата знака им е сложно да отстъпват един на друг. Шансовете за взаимно щастие се повишават и от незлопаметността и от готовността им да прощават.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА СТРЕЛЕЦ – на тази двойка няма да й е трудно да се приспособи в бита, защото и двамата имат сходни вкусове и принципи. И двете страни се равнодушни към дреболиите, за които се захващат много други представители на зодиака. Те просто не обръщат внимание на много второстепенни(за техните разбирания) неща, което им помага да не пропуснат главното. Тази двойка обикновенно учудва обкръжаващите ги с голямата свобода, която си дават един на друг.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ СТРЕЛЕЦ – едно от най-подходящите съчетания и за двата знака. Между тях може да се получи такава любов, за каквата четем в романите. Тази връзка може да се окаже сполучлива в много отношения. Врагове на тази връзка биха били рутината и скуката.

ЛЪВ И КОЗИРОГ
Тук има прекалено много различия за комфортен съвместен живот. Лъвът живее с чувства и емоции, Козирогът е стриктен и сдържан. Козирогът не обича да привлича излишно внимание, а на Лъвът му е нужна публика.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА КОЗИРОГ- тази връзка е странно съчетание и по-скоро прилича на делово споразумение. Жената Козирог доста трудно се поддава на обаянието на кавалера Лъв.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ КОЗИРОГ – мъжът Козирог много често е привлечен от жената Лъв от пръв поглед, от нейната напористост, вътрешна сила и красота. Но пътят към щастието на тази двойка е дълъг и трънлив. На практика те имат противоположни възгледи за живота.


ЛЪВ И ВОДОЛЕЙ
Те са много различни в психологическо отношение. Лъвът е емоционален и горещ, а Водолеят е много енергичен, но повърхностен. Това са два противоположни знака, у единият има това, което не достига на другия, а другият знак никак не е съгласен с това, че му липсва нещо.
Може би по-добрият варант на връзка е ако мъжът е Лъв, а жената Водолей.

ЛЪВ И РИБИ
В Зодиака рядко се среща толкова несъвместима двойка. Това е по-сложна връзка за Лъва, като представителите на Рибите отлично се приспособяват към потребностите на Лъва и даже успяват да го манипулират. На на Лъва не му стигат сили и търпение да поддържа такива отношения дълго време.
МЪЖ ЛЪВ И ЖЕНА РИБИ – първоначално мъжът Лъв е впечатлен от душевната ранимост и загадъчност на тази жена. Тя пробужда в него инстинкта му да я защитава. Но жената Риби има нужда от постоянна поддръжка, неприкъснато трябва да се чувства обичана, но егоистично настроеният Лъв е съсредоточен главно върху собствената си особа.
ЖЕНА ЛЪВ И МЪЖ РИБИ – това съжителство не е празник, а по-скоро възпитание на характерите и на двамата. Двойката живее в различен ритъм. В началният етап на връзката те са доста привлекателни един за друг, но по нататък щастливото време на взаимна страст се сменя със спорове и отчуждение.
Мъжът Риби има сложен вътрешен свят и за откритата и пряма Лъвица не е лесно да достигне до него.
Ако Риби и Лъв се озоват в работен екип ще мине доста време докато се научат поне малко да се разбират! Въобще тези хора имат твърде малко пресечни точки на интереси и характери.
Може би само някакъв вид съвместно творчество може да обедини Лъвът и Рибите.

Автор: Лиляна Иванова-Миндова


Сподели публикацията в

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *