Съвместимост на Везни с другите знаци

ВЕЗНИ И ОВЕН: Тази комбинация може да се обясни като „ваканционен роман“ за цял живот.
Знаците Овен и Везни имат нелоши шансове да построят стабилни отношения. Като знаци, заемащи противоположни позиции в Зодиака, са взаимно привлечене един от друг. Те започват отношенията си леко и ненатрапчиво. Симпатиите между тях възникват мигновено, след тях следват страстите и нито един от двамата не строи планове за бъдещето.
Независимо от това, че на Везната може да не й е по вкуса импулсивността на Овена, тя ще намери в себе си сили да прости много от безумията на огнения си любим. Точно по същия начин се уравновесяват любвеобилността и любовта към флирта, присъщи на Овена и верността, характерна за Везната.

ВЕЗНИ И ТЕЛЕЦ: Без любов нищо няма да излезе
Този съюз е ценен със своето двусмислие. Двамата партньори високо ценят уюта. Те са привлечени от прекрасните и финни неща в живота, и двамата имат добър вкус, но силното чувството за собственост у Телеца може да предизвика много разногласия. Въпреки това, ако Везната прецени, че отношенията си струват, такъв съюз може да продължи много дълго време .
Наистина, за Телеца и Везните е невъзможна връзка на принципа „с времето ще се обикнем”. Двата знака се намират под покровителството на Венера и без любов не могат да съществуват мирно. Въздушните Везни на пръв поглед изглежда, че могат да се подчинят с удоволствие, ако обичат, а ако не – Телецът ще бъде удивен, че без никой да се готви за война, Везната е отлетяла.
Ако във връзката им има място не само за практичност и приземеност, то и поводи за война няма да има.

ВЕЗНИ И БЛИЗНАЦИ: Хармония от вятър на квадрат.
Тук говорим за интилигентна свързаност, която дава страхотни приятелства.
Техните взаимоотношения напомнят циклон – знаците на Въздуха се забелязват отдалече. Двамата са очарователни и привлекателни, обичат да са в центъра на вниманието. Възможно е като начало отношенията да доведат до битка за пиедестала. Съвместимост между двамата е възможна само, ако съумеят да си поделят този пиедестал, иначе този, за който не е останало място, ще бъде много нещастен. И Везните и Близнаците се нуждаят от някаква свобода и пространство за маневриране, което в близки отношения е трудно за постигане. Много често това е невъзможно, но ако и двамата партньори се споразумеят за основните правила още от деня на запознанството, то този съюз може да продължи достатъчно дълго.

ВЕЗНИ И РАК: Рядко съчетание.
Връзката между Везна и Рак не е най-добрата комбинация за партньорство. Като цяло Везните трябва да се обграждат с позитивни хора, които ще им създават хармонична среда, а тези хора определено не са Раците.
Рак и Везни се озовават изключително рядко на едно място. По-често дори не ги влече един към друг. Везните често са несигурни и Раците си мислят, че са прекалено повърхностни и не са способни на такава сериозност, каквато на тях им е необходима. Но ако звездите са се подредили така, че тези двамата са попаднали в полезрението един на друг, ще се наложи да разгледаме вариантите, които могат да накарат тези отношения да проработят.
Дори Ракът и Везната да затворят очи за взаимните си недостатъци, веднага над тях надвисват множество опасности. Главната от тях е общественото мнение. Нито един от двамата няма достатъчна устойчивост против мнението на приятели и роднини. Тази двойка може да си спретне всякакви проблеми и без посредници. Ако не са в състояние да се приемат един друг, те може да започнат да воюват. Всеки ще се опитва да прекрои характера на партньора. В тази война повече може да пострада Везната – капризите на Рака, постоянните му жалвания и упреци може силно да разколебаят романтичните чувства на меките и дипломатични Везни.

ЛЪВ И ВЕЗНИ: Отношения на сериозно и за дълго. Чудесен съюз.
Това е един от най-ярките и щастливи зодиакални съюзи. Веднъж срещнали се, Лъв и Везни могат да си живеят щастливо в задружие до старини. Лесно им е да вървят през живота – весели, енергични и прекрасно допълващи се взаимно. На младини животът им е пълен с приключения, а на старини тези двамата ще се радват един друг с цветни спомени.
Везните са един от малкото знаци, които адекватно възприемат царствените маниери на Лъва. Те искрено хвалят Лъвските достойнства, затварят си очите за безбройните недостатъци, без да губят собственото си достойнство и остават уравновесени, спокойни и уверени в себе си. Точно такава позиция е идеална от гледна точка на Лъва, а на свой ред той ще уважава, цени и обожава своя партньор.
Съвместимостта между тях е идеална, защото знаят как да взимат с пълни шепи от живота – тази двойка може да бъде забелязана и на изложба, и на весела сбирка, и на ВИП курорт, и на импровизиран пикник в гората. И на двамата им е все едно къде ще идат, стига да са заедно и да не са затворени зад четирите стени.

ВЕЗНИ И ДЕВА: Когато практикът може да изяде мечтателя.
Практичната Дева може да завърже отношения с Везни само по чиста случайност. И без това е вероятно да се срещнат при изключителни обстоятелства – толкова са различни тези две природи. Дева и Везни прекарват времето си в различни части на този свят.
Почти винаги, такава връзка много бързо достига до застой. Практичната Дева никога няма да бъде в състояние да задоволи желанието на Везната. Тази комбинация не е най-добрата за дългосрочни отношения.
Ако Везните започнат да се оглеждат настрани, това се превръща в проблем. Везните не понасят рутината, в която може да се превърне спокойствието, а Девата не вижда повод да променя кардинално поведението си както в леглото, така и във всяка друга сфера.

ВЕЗНИ И ВЕЗНИ: Голямото равновесие.
Венера, покровителката на Везните, е богиня на любовта. Нима могат тези двамата да се ненавиждат? Везната моментално ще различи в тълпата друга Везна. Сродните души винаги се разбират една друга, винаги се подкрепят и си прощават малките слабости. И така до момента, в който не почувстват, че са преяли от благополучие. Между Везни съвместимост е възможна само под акомпанимента на чувството на мярка, макар че трябва да признаем – при този знак то е доста своеобразно.
Големи любители на красивите, изящни и скъпи вещи Везните не само ценят прекрасното – те обичат да се обграждат с разни красиви неща и разкошната обстановка им е много по сърце. Но в еднообразна обстановка бързо започват да скучаят и изпадат в меланхолия, затова им е нужна самореализация. Но няма да търпят и работа, която ненавиждат.

ВЕЗНИ И СКОРПИОН: Завладяваща, но опасна игра.
Тази двойка кипи от взаимна страст толкова, че всеки е готов да се промени най-радикално, за да му е хубаво на другия. Везни и Скорпион се привличат с непреодолимост, която е предначертана от съдбата – привлекателните Везни умеят да очароват, а силният Скорпион внушава доверие. И околните признават хармонията в тази връзка, но твърдят, че нищо добро няма да излезе от това. И наистина съвместимостта между Везна и Скорпион е подложена на съществен риск. Двамата започват да търсят недостатъците един на друг.
Ако много старателно търсиш, със сигурност ще намериш – Везната бързо си изяснява, че правилата на Скорпиона я подтискат. Скорпионът не приема навика на Везната да се затваря в себе си, ако нещо не е наред. В резултат се стига до пререкания, макар че двамата могат да си съществуват и напълно мирно – тях ги тегли един към друг на чувствено ниво.

ВЕЗНИ И СТРЕЛЕЦ: Импулсивната двойка.
„Чрез трудности към щастие” – това е за вас, понеже Везната и Стрелецът могат да бъдат заедно само, ако пробият неодобрението на околните. Всички сякаш са се наговорили против тази двойка да бъде заедно, но съвместимостта им само се засилва благодарение на общата упоритост – покажете им забранен плод и ще излязат от кожата си, за да го получат.
Тези двамата не се притесняват да фантазират и да въплъщават фантазиите си, дори най-дивите и нетрадиционните. В резултат Стрелецът и Везната не скучаят в леглото и се отдават напълно един на друг.

ВЕЗНИ И КОЗИРОГ: Загадъчни тайни на загадъчни хора.
Не им е лесно заедно – всеки си има характер, който дразни половинката. Но независимо от това Везната и Козирогът се обичат с особена любов, която по нещо напомня на взаимна майчинска грижа. Удивителна способност да съчетават сексуалните преживявания с истинска нежност – това е съвместимостта между Везната и Козирога, каквато другите знаци получават с цената на тежка работа над себе си и над отношенията.
Характерите им са различни, а това е главното условие за привличане. Ако не станат веднага врагове, то благополучните отношения са им сигурни.

ВЕЗНИ И ВОДОЛЕЙ: Тихо взаимно ехо.
Удивителна връзка, приковаваща погледите на околните – Везни и Водолей са създадени един за друг. Вие се срещате и веднага разбирате, че виждате близък човек. Съвместимостта ви е инстинктивна, на нивото на подсъзнанието. Тази двойка има много приятели, великолепен интимен живот, а скуката никога не се заселва в техния дом.
Разбира се, ако Везната и Водолеят не си поставят за цел да си вдигнат взаимно кръвното. И двамата ги бива да бъдат вредни и обидчиви, но отличното чувство за хумор и лекият характер в крайна сметка надделяват.

ВЕЗНИ И РИБИ: Какво е животът? Игра!
Тези двамата може така да се скарат, че италианските скандали да изглеждат като бледа пародия. Всъщност срещнат ли са се двама велики трагици – Везните и Рибите с упоение се предават на скандала. Впрочем те лесно и непринудено могат да преминат в лагера на великите комици и да се хихикат до припадък, плюс че ще се смеят над себе си. За Везните и Рибите съвместимостта е игра, хармоничен дует на талантливи изпълнители.
Артистичността на двата знака може да предизвика в околните усещане за неискреност, но всъщност това е само илюзия – и двамата се познават един друг и се разбират стопроцентово. Рибите обичат да доминират и Везните с радост ще им предадат юздите във всичко, освен в секса, за постигане на взаимно удоволствие.

Автор: Наталия Колева

Сподели публикацията в
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *