Плутон в Козирог 2008-2024

На изпитание и пречистване (трансформация) са подложени установените форми, стабилността, устойчивостта …

Плутон, както и Марс, има огромна нужда да действа, той реализира принципа на проявата на висшата воля в човека. Колективната воля на Плутон притежава сила, която помита по пътя си всичко, което не съответства на неговата природа. Плутоновата енергия е най-силната от тези, които се проявяват във физическия свят. Затова често, когато човек не е готов да работи с нея, предизвиква пренапрежение във всички сфери, с които Плутон има съприкосновение.
В знака на Козирог плутоновата енергия е насочена в материалната сфера. На изпитание и пречистване (трансформация) са подложени установените форми, стабилността, устойчивостта, завършеността на формата, активност в рамките на съществуващата форма. От 2008 година започна процес на дълбока трансформация на съществуващата структура в глобален план – обществен, политически, икономически и физически план. На „земетресения“ (знака Козирог е земен и пластичността е слаба) са подложени всички нива на йерархията в нашата цивилизация.

От нашата история подобно събитие можем да посочим написването на „История славянобългарска“ от Паисий Хилендарски в периода 1760-1762 година. Събитие прието за начало на българското възраждане. В този период Плутон е в знака на Козирог.

Енергията на Плутон е мека, но много мощна. Видимо незначителни събития от 2006-2009 година ще имат мощни последици до края на 2022. Ще бъде освободен пътя на новите по-висши и духовни идеи, които ще се развиват и проявят масово след 2021 година.

Плутон в Козирог ще бъде период на реформи в световната и националната икономика, големи трансформации в геополитическата сфера, когато коренно ще се променят международните и държавните структури, ще се появят нов тип политици, а мястото на човека в историята отново ще стане очевидно. Ерата на нови публични личности, нови държави, нови милиардери и нови революционери. Ще има смяна на религиозните водачи, преструктуриране на църковните институции, обединяване на някои църкви и унищожаване на секти.

Сподели публикацията в

1 thought on “Плутон в Козирог 2008-2024”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *