Юпитер в Козирог

Юпитер е в знака на Козирог от 20:20:15 часа на 2.12.2019 до 15:07:11 часа на 19.12.2020 година.

Юпитер е в падение в знака на Козирог. Тук се засилват комплексите на Юпитер – деспотизъм в крайна форма, жестокост, безжалостно подтискане на инакомислещите, стремеж да се обединят всички в единна система с твърд контрол. Специфичното е, че те винаги са най-отпред, взимат най-активно участие в разрушението и унищожението. Склонни са към неутолима алчност, правят запаси навсякъде и от всичко.
В позитивна проява дава човек аскет, алтруист, със силно чувство на дълг, готов да се жертва за висша идея. Винаги има висша социална или обществена идея към която се движи с голям устрем.
Възгледите – изпитани и доказали се във времето, по консервативни и класически. Може да стане безжалостен и безсърдечен. Или фанатик, който не иска нищо за себе си, само да се реализира идеята му.
Стремежи – да се себереализира и да получи слава, понякога на всяка цена. Да запази общоприетите закони и правила.
Харесва – науката, бизнеса, политиката и юриспруденцията, концентрацията върху проблема, темата, за да постигне максимума.

През тази година трябва да се проявява дисциплина и отговорност за всяка мисъл, за всяко деяние, за социалната си позиция. В  знака на Козирог Юпитер изисква ясна и точна система, алтруизъм и аскетизъм, точност и последователност в социалната и религиозната позиция, стремеж към високи цели, на които да се отдадеш напълно.

Сподели публикацията в
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *