Положение на Луната в знаците

Най-общите индикации за водещата нужда, символизирани от позицията на Луната в знак, могат да звучат така:

Луна в Овен – необходимостта от лична значимост ще бъде най-главната. Може да се прояви открито или да се скрие зад фантазии и тайни разочарования.

Луната в Телец е дълбока нужда от надеждност и сигурност, до степен да се съпротивлява на промените като заплаха за сигурността.

Луна в Близнаци – потребност от разнообразие, от комуникация, необходимост да бъде изслушан.

Луна в Рак – огромна нужда от лична сигурност, много голяма ценност за човек е къщата, в която живее.

Луната в Лъв е комплекс от цар или кралица- необходимостта да блести и да царува щедро.

Луна в Дева – характерна е необходимостта от спазване на коректност, нужда да бъде уважаван за точността на възприятията и оценките.

Луна във Везни – необходимостта от постигане на лична значимост, чрез позицията в обществото, нуждата от популярност и признание.

Луна в Скорпион – необходимостта другите да разберат с кого имат работа във ваше лице, да се възприема като дълбоко значима личност, която има контрол над другите, от когото дори трябва да се страхуват.

Луната в Стрелец е необходимостта да се счита за отворен, образован, философ, оптимист и щедър откривател на възможностите за други хора.

Луната в Козирог е необходимостта от стратегическа ефективност.

Луна във Водолей – нуждата другите да ви ценят и да ви се радват заради вашата уникална личност и загриженост за другите.

Луна в Риби – необходимостта да изразите своята чувствителност, както и желанието да намерите разбиране за вашата чувствителност към други хора.

Източник: Сборник стаии под редакцията Ноел Тил. Как использовать астрологию для успеха в бизнесе и удачного выбора профессии. 2 тома. Редакция журнала «Урания» Москва 1998

Сподели публикацията в
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *